2. Olcsóbb ha többet veszek?

A gyógyszer rendelésénél az egyes nagyobb mennyiségek megrendelésénél ajándék tablettákkal kedveskedünk Önnek. Minél több csomaggal rendel annál több ajándékban részesülhet.

4. Mindenkinek hatásos a gyógyszer?

A gyógyszer hatóanyaga eredeti és biztonságos. Hatását nagy valószínűséggel kifejti, ha betartja a használatára vonatkozó előírásokat. Ha mégsem lenne vele elégedett akkor élhet pénz visszafizetési garanciánkkal.

5. Hová vigyem vissza a terméket?

Önnek nem szükséges visszahoznia a terméket, ha élni szeretne a pénzvisszafizetési garanciával. Kérjük jelezze felénk a garancia iránti igényét és mi közöljük a visszaküldéséhez szükséges postai címet.

6. Naponta többet is beszedhetek?

Nem, a gyógyszer hatása nem fog emelkedni, ah egyszerre több szemet vesz be. Csak az adagolási leírásban szereplő mennyiség vehető be, mert egyébként túladagolással járhat.

1. Hogyan tudom elérni, hogy eredeti Priligy 60mg terméket kapjak?

Webáruházunkban csak eredeti hatóanyagú terméket kaphat. A termék hatóanyaga a dapoxetine, mely egyedüli a magömlés késleltetésében használt hatóanyag. A nálunk vásárolt termék hatására garanciát is vállalunk. Figyeljen azonban a vásárlásnál ha máshol is keresgél, mert sok a hamis webáruház, ahol megpróbálják Önt átverni.