Pénzvisszafizetési garancia feltételei

A következőkben arról olvashat, hogy mikor nem veheti igénybe a pénzvisszafizetési garanciát. Összegyűjtöttük Önnek azt a néhány szabályt, amelyet feltétlenül olvasson el, hogy ne érje meglepetés.

Webshopunkban számos előnyhöz juthat, amellyel a vásárlás kényelmét élvezheti és amellyel a Kamagra rendelés postán gyerekjáték.

 Az a célunk, hogy vásárlóink elégedetten és boldogan távozzanak tőlünk. Ezért is hoztuk létre ezt a lehetőséget, hogy ha nem lenne Ön számára megfelelő a gyógyszer, akkor visszaküldhesse és akár választhasson egy más hatóanyagú terméket vagy visszaigényelhesse a vételárat.

Mivel a készítményeket egyenesen a gyártótól szerezzük be, így 100%-os bizonyossággal mondhatjuk, hogy eredeti minőségű termékről van szó, ráadásul több ezer elégedett vásárlóval is büszkélkedhetünk. Persze némely esetben előfordul, hogy az Ön szervezete éppen arra a hatóanyagú termékre nem reagált, de ez ritkán szokott előfordulni. Természetesen van ügyfélszolgálatunk, ahova leírhatja kérdését vagy tapasztalatát! Ha a következő szabályok közül egyik sem vonatkozik Önre, akkor természetesen visszaigényelheti a pénzét. Természetesen a gyógyszereket egyenesen a gyártótól szerezzük be, így teljes biztonsággal szedheti, ugyanis kizárólag eredetiek a termékek.

Ilyenkor nem veheti igénybe a pénzvisszafizetési garanciát

Ha a gyógyszerből 1 tablettánál többet használt el.  Ne használja el az egész doboz gyógyszert vagy a felét, mert akkor nem fizetjük vissza a pénzét, ugyanis már 1 szem után érezheti, hogy a gyógyszer hatásos-e Önnek.

Persze ezek is csak, akkor következnek be, ha a leírtakat figyelembe veszi ( a készítmény használati utasításában leírva).Vizsgálja meg, hogy valóban betartotta ezeket, vagyis hogy nem fogyasztott alkoholt, koffein tartalmú italokat és grapefruit levet, drogot vagy túl zsíros, olajos ételeket. Ezek köztudottan csökkentik a gyógyszer megfelelő hatását, felszívódását, vagyis ezen okokból kifolyólag sem élhet a pénzvisszafizetési garanciával.

Hogy ha Ön túllépi a napi ajánlott mennyiséget, mert úgy véli, hogy napi egy szem hatástalan volt, vagyis kettő tablettát vett be, amely által csak a mellékhatását érzékeli, így ezáltal sem tudjuk biztosítani a pénzvisszafizetési garanciát.

Úgy kell szednie a tablettákat, ahogy le van írva gyógyszer útmutatójában, ahol olvashatja azt is, hogy túladagolás esetén elnyomja a gyógyszer pozitív hatásait. Tehát mielőtt rendelne webáruházunkból bármilyen gyógyszert, azelőtt fordítsa rá az idejét, tájékozódjon, hogy ne érje csalódás, kellemetlenség.

Pénzvisszafizetés menete

1.) Ha úgy gondolja, hogy nem azt a hatást váltotta ki a készítmény, amit szeretett volna, akkor írjon ügyfélszolgálatunknak. Írja meg problémáját és tapasztalatát a gyógyszerrel kapcsolatban. Ezt követően az Ön döntése, hogy mit választ.

2.) Választhat egy más hatóanyagú terméket webáruházunkból, vagy pedig visszaigényelheti a teljes vételárat, amelyet visszafizetünk.

3.) A címre, amelyet megadtunk Önnek, küldje vissza a terméket.

4.) Adja meg, hova fizessük vissza a vételárat.

5.) Hogy ha valamilyen más terméket szeretne választani, akkor jelezze nekünk, hogy melyik az a készítmény, amely felkeltette az érdeklődését. de ha még nem biztos benne, akkor ügyfélszolgálatunk a segítségére lehet egy teljesen egyéb hatóanyagú termék kiválasztásában.

6.) Amikor vissza érkezett hozzánk a gyógyszer, azután küldjük vissza a pénzét vagy küldjük a terméket, amelyet helyette választott ki. Míg nem érkezett meg a termék addig nem kezdjük meg a folyamatot.

Mielőtt vásárolna tőlünk előtte szánja rá az idejét a gyógyszer használati útmutatójának elolvasására. Ezeket tartsa be, hogy a gyógyszer megfelelően működjön, mert, ha a gyógyszer mellett alkoholt és koffein tartalmú italokat fogyaszt az csökkenti a gyógyszer hatását, nem szívódik fel megfelelően a hatóanyag.

Mi nem vonjuk kétségbe tapasztalatát, ha élni kíván a pénzvisszafizetési garanciával, akkor azt a már leírt módon meg is teheti.

Ha eredeti terméket szeretne vásárolni, akkor ne késlekedjen, ugyanis a megrendelők többsége teljesen elégedett a hatással, nagyon ritka, hogy ha valaki szervezetére nem fejti ki a megfelelő hatást.

 Célunk, hogy Ön elégedett legyen és akár visszatérő vásárló legyen, ugyanis számunkra ez a legnagyobb visszaigazolás, hogy a termékeink valóban megfelelő minőségűek és hatásos. Tehát veszteni valója nincs, vásároljon még ma, hogy Ön is megtapasztalja a gyógyszer kiváló minőségét!