Hogyan szűrje ki a hamisítványt?

Az internetes vásárlás számos előnnyel jár, gyors kiszállítás anélkül, hogy bárki látná mit rendel, kényelmesen vásárolhat sorban állás nélkül, amit az otthonából könnyedén megtehet. De egy valamit nem szabad elfelejteni, még pedig, hogy a Kamagra rendelés postán történő keresletére nagy igény van, a további potencianövelő szerekkel együtt, ezért nagyon sokan hamisítják és több száz hamisítványt forgalmazó webáruház forgalmazza a silány minőségű csökkentett vagy nulla hatóanyagú utánzatokat.

Ezekben a gyógyszerekben minimális hatóanyag kerül, viszont rosszabb esetben az egészségére is káros lehet. Ezért kérjük, hogy mindenképpen olvassa el a következő szabályokat, amelyek betartásával biztos, hogy nem fut bele a hamis gyógyszert forgalmazókba.

  1. Csak bejegyzett cégtől és webshopból vásároljon

Mielőtt az online boltban leadná rendelését, előtte nézze meg, hogy rendelkezzen a webshop székhellyel cégnévvel, adószámmal, cégjegyzék számmal és természetesen kapcsolattartási lehetőségekkel, az ügyfélszolgálaton kívül e-mail címmel. Ha ezek hiányoznak a webshopból akkor onnan ne rendeljen, főleg akkor, ha semmilyen céges adat nem áll rendelkezésre csak egy üzenetküldő űrlap van az oldalon.

  1. Olvasson vásárlói véleményeket

Ha el olvasgatja a hozzászólásokat, amelyeket a vásárlók osztottak meg KÜLSŐS vélemény megosztó fórumokban, akkor minden bizonnyal könnyebben át fogja látni, hogy az oldal mennyire megbízható. Ha a hozzászólások nagy része pozitívan nyilvánult meg a termékről, akkor szinte biztos lehet benne, hogy abban a webáruházban eredeti készítményeket árulnak, ha viszont  túlnyomóan negatív véleményeket olvas, akkor inkább ne vásároljon abból a webáruházból. Fontos, hogy NE az adott Kamagra forgalmazó webshopnak a kommentjeit nézze, hanem olyan külsős vélemény és tapasztalat megosztó portálokat, amelyek EGYÁLTALÁN NEM forgalmaznak ilyen terméket.

  1. A 10 másodperces szabály

A csalók általi webshopokban általában nem saját maguk szokták írni a szövegeket, hanem ellopják másnak az oldaláról, ami szerzői jogok megsértése miatti bűncselekmény. Tehát így lehet a legkönnyebben rájönni, hogy a bolt valóban eredeti vagy sem. Mindenki tudja, hogy másnak az oldaláról szöveget lopni bűncselekmény, a szerzői jogok megsértése, vagyis akik valóban eredeti terméket árulnak, valódi webshopot működtetnek, hivatalosan és cégszerűen üzemelnek, azoknak ezt nem teszik.

Nagyon könnyen ellenőrizheti le, 10 másodperc alatt Ön is, ha a következő linkre kattint:

www.copyscape.com . Ha a webshopon, amelyen szeretne ellenőrizni, csak annyit kell tennie, hogy az URL részt kimásolja. Gyakrolatban az xyzdomainnev.com/termekneve/ termék aloldalon kimásolja és könnyedén be illeszti a copyscape nevű programba. Közvetlenül ezután már meg is tudja, hogy a webshop ahonnan vásárolni készül valóban eredeti terméket árulnak, hiszen megtudja, hogy az oldal tartalmaz lopott szöveges tartalmat vagy sem.

  1. Bújtatott domain név végződés

Ha az oldalnak furcsán hangzó domain neve van (például xyz.to, xyz.cc) természetesen az ilyen domain név mögé olyan személyek bújnak, akik illegálisan működtetik az oldalt. Ha ilyen végződést lát azon az oldalon, amelyre éppen rátalált, de furcsa az oldal domain cím végződése, amelyet feljebb már említettünk, akkor kételkedjen benne, hogy nem valós webáruházról van szó. A valóban valódinak titulált webshopoknak a következők lehetnek a végződéseik, xyz.com, xyz.hu. Az ilyen végződésű oldalakban nagyobb bizonyossággal megbízhat, mint a rejtett domain nevekben, amit a hatóságok sem tudnak megszüntetni.

  1. Nagyon olcsó árak

Ha a gyógyszer, amely megtetszett Önnek és persze az ára is, mivel nagyon olcsó, arra azt tanácsoljuk, hogy mindenképpen járja körbe, hogy mennyire megbízható az adott webshop. Sajnos azok az online boltok, akik piaci ár alatt árulják a terméküket, azok nagy valószínűséggel nem is eredeti terméket forgalmaznak és adnak el. Vagyis valóban nagyon olcsó áron ne vásároljon nem érdemes kockáztatnia az egészségét az esetlegesen káros összetevőket tartalmazó készítményekkel egy két ezer forint miatt.

  1. Csak magyar nyelvű online boltból vásároljon

Általában külföldi csalók által üzemeltetett weboldalakon csak előre utalásos fizetés vagy bankkártyás fizetés van, amelyek ellopják kártya adatait és nem küldenek semmi terméket a vámszabályokra hivatkozva, hogy megfogták a csomagot, majd Ön kerül emiatt is bajba. Vannak már Google fordítóval átfordíttatott csalók által üzemeltetett webáruházak is, amelyet a magyartalan, furcsa szövegezés jellemez, ami egy magyar ember számára egyértelműen kitűnik a szövegből, annak megfogalmazásból. Ilyen weboldalakról ne vásároljon semmiképp!

  1. Pénzvisszafizetési garancia

Ez az egyik legfontosabb szabály, hogy ne rendeljen, ha nem biztosítanak ilyen lehetőséget, ugyanis minden megbízható webáruház biztosít pénzvisszafizetési garanciát.

  1. Magánszemélytől ne vásároljon

Természetesen ezen esetben sem biztonságos a vásárlás, vagyis magánszemélyektől inkább tartózkodjon. A magánszemélyek, apróhirdetésekben meghirdetett forgalmazók, edzőtermekben, újságokban és egyéb platformon eladók sem tudják sokszor, hogy hamisítványt forgalmaznak, vagy tudják, de a profit számukra előrébb való, mint az Ön egészsége.

Ha ezeket a szabályokat pontosan át olvasta, akkor már tudja, hogy mire kell számítania, mit kell figyelembe venni, hogy ne tudják becsapni.

Figyelem: az összes szabálynak meg kell felelni ahhoz egy webáruháznak, hogy biztonsággal kiszűrje a hamisítványokat!

Ha mindenképpen megbízható áruházat szeretne, ahol kifogástalan minőségű termékek várják, ráadásul a szállítás is nagyon gyors, akkor várjuk szeretettel webáruházunkban. Bármilyen kérdés esetén bátran forduljon ügyfélszolgálatunkhoz!