Szállítási és fizetési információk

Ha a webáruházunkból vásárol, akkor előtte kérjük, hogy olvassa át, hogy milyen szállítási módok közül választhat. Mivel számos átvételi mód lehetséges az átvételre, ezért nagyon fontos az elolvasása, hogy ki tudja magának választani azt, amely a legközelebb áll Önhöz és a legkényelmesebbnek véli.

Ha megrendelte a kiszemelt terméket, akkor nagyon hamar meg fogja kapni azt, mert online boltunkban nagyon gyors a kiszállítás. Olvasson tovább nagyon figyelmesen és nézze meg azt is, hogy milyen esetben nem tud bankkártyával fizetni csak készpénzzel, hogy elkerülje a kellemetlen helyzetet.

1 napos kiszállítások (Posta / GLS) - átvétele és egyéb lehetőségek

Postai kiszállítás címre A legkényelmesebb módot szereti és azt szeretné, hogy csomagja házhoz menjen, akkor válassza ezt a megoldást. Ilyen esetben annyi a dolga, hogy, ha a postás megérkezett Önhöz, akkor csak ajtót nyit neki. Ha éppen nem volt otthon mikor kézbesítették volna a csomagját, akkor a postaládában megtalálja azt az értesítőt, amelyet a postás dobott be Önnek. Annyi a teendője, hogy az értesítővel besétál a postába nyitvatartási időben (8-16 óra) és átveszi csomagját. 10 napig őrzik. Mind készpénzzel és bankkártyával is lehetséges fizetni.

GLS 

Amelyik nap szállítják ki a megrendelt terméket és mégsem felelne meg az a nap Önnek, akkor változtatni is tud a kiszállítás dátumán. 1-2 órás pontossággal meg is mondják Önnek, hogy mire számítson, hány óra környékén érkezik meg a csomag. Ha viszont mégsem tartózkodott otthon abban az időpontban és visszakerül a feladóhoz, akkor lehetséges, hogy a kiszállítási díját ismét kifizettetik Önnel. Választhatja a bankkártyás, vagy akár a készpénzes fizetést is.

Csomagátvevő pont ( – COOP,Mol

Ha keveset tartózkodik otthon, mert szinte állandóan a munkahelyén van, akkor ez lehet az Ön számára megfelelő választás. A nyitvatartási idejük elég hosszú és hétvégén is nyitva tart, amelyet 5 napig át is tud venni. A fizetés bármivel lehetséges, készpénz vagy bankkártya.

MPL csomagautomata

Ha ezt választja, akkor hétvégén is a nap 24 órájában (éjjel-nappal) át tudja venni a csomagot. De ehhez biztosan tudja, hogy érte tud menni 2 napon belül, mivel eddig őrzik. Ha Ön jobban szereti magának intézni a dolgokat, ráadásul nem szeretne senkivel sem találkozni, akkor kiváló választás az Ön számára. Vegye figyelembe, hogy ebben az esetben csak bankkártyás fizetés lehetséges, készpénzes nem.

Postán maradó csomag

Ilyen esetben nézze meg, hogy mely posta az, amelyik a legközelebb található Önhöz, ha tudja akkor már rendelheti is oda a csomagot, ha nem, akkor a weboldalunkon lévő intelligens térképen meg is nézheti, hogy melyik az a posta, ott ki tudja választani. Nem túl hosszú a nyitvatartási ideje, tehát kérjük, hogy ezt is vegye figyelembe. 10 napig át tudja venni a csomagot, addig őrzik ott. Elfogadják a készpénzt és a bankkártyát is.

Ha segítséget szeretne kérni vagy felmerülő kérdése lenne, akkor ne habozzon írni nekünk ügyfélszolgálatunkra!

 Ha mindenképpen biztonságosan szeretne vásárolni, olyan helyről, ahol garantáltan eredeti terméket kap kézhez, akkor válassza a mi webáruházunkat és fedezze fel Ön is a remek termékeink valóban fantasztikus hatásait! Nálunk utánvétellel is fizethet! Kamagra rendelés postán nálunk a leggyorsabb hazánkban, így válasszon minket!