Szállítási és fizetési információk

Ha a webáruházunkból vásárol, akkor előtte kérjük, hogy olvassa át, hogy milyen szállítási módok közül választhat. Mivel számos átvételi mód lehetséges az átvételre, ezért nagyon fontos az elolvasása, hogy ki tudja magának választani azt, amely a legközelebb áll Önhöz és a legkényelmesebbnek véli.

Ha megrendelte a kiszemelt terméket, akkor nagyon hamar meg fogja kapni azt, mert online boltunkban nagyon gyors a kiszállítás. Olvasson tovább nagyon figyelmesen és nézze meg azt is, hogy milyen esetben nem tud bankkártyával fizetni csak készpénzzel, hogy elkerülje a kellemetlen helyzetet.

GLS 

Amelyik nap szállítják ki a megrendelt terméket és mégsem felelne meg az a nap Önnek, akkor változtatni is tud a kiszállítás dátumán. 1-2 órás pontossággal meg is mondják Önnek, hogy mire számítson, hány óra környékén érkezik meg a csomag. Ha viszont mégsem tartózkodott otthon abban az időpontban és visszakerül a feladóhoz, akkor lehetséges, hogy a kiszállítási díját ismét kifizettetik Önnel. Választhatja a bankkártyás, vagy akár a készpénzes fizetést is.

Csomagátvevő pont (GLS

Ha keveset tartózkodik otthon, mert szinte állandóan a munkahelyén van, akkor ez lehet az Ön számára megfelelő választás. A nyitvatartási idejük elég hosszú és hétvégén is nyitva tart, amelyet 5 napig át is tud venni. A fizetés bármivel lehetséges, készpénz vagy bankkártya.