2. Nem lesz gondom a szex terén ha már nem szedem?

A gyógyszer rendszeres szedése esetén sem okoz függőséget. Hatóanyaga megbízható. Ha abbahagyja szedését akkor nem lesznek elvonási tünetei. Szexuális élete pedig olyan lesz, mint korábban, attól nem lesz rosszabb.

3. Ki garantálja, hogy nem hamis a gyógyszer?

A gyógyszer hatóanyaga eredeti. A Dapoxetine egyedüli hatóanyag, mely a forgalomban megtalálható magömlés késleltető szerként. A terméket közvetlenül a gyártótól vásároljuk meg, melyre garanciát is vállalunk.

4. Milyen esetekben kaphatom vissza a vételárat?

Ha nem elégedett a nálunk vásárolt készítmény által nyújtott eredménnyel akkor lehetősége van élni a pénzvisszafizetési garanciával. Csak küldje vissza részünkre a nálunk vásárolt terméket és mi visszautaljuk Önnek a teljes vételárat.

6. A futár elfogad bankkártyát?

A csomagot a megrendeléstől számított 1-2 munkanapon belül kézbesítjük Ön részére. A futárnál fizethet készpénzben és bankkártyával is.

2. Olcsóbb ha többet veszek?

A gyógyszer rendelésénél az egyes nagyobb mennyiségek megrendelésénél ajándék tablettákkal kedveskedünk Önnek. Minél több csomaggal rendel annál több ajándékban részesülhet.

4. Mindenkinek hatásos a gyógyszer?

A gyógyszer hatóanyaga eredeti és biztonságos. Hatását nagy valószínűséggel kifejti, ha betartja a használatára vonatkozó előírásokat. Ha mégsem lenne vele elégedett akkor élhet pénz visszafizetési garanciánkkal.

5. Hová vigyem vissza a terméket?

Önnek nem szükséges visszahoznia a terméket, ha élni szeretne a pénzvisszafizetési garanciával. Kérjük jelezze felénk a garancia iránti igényét és mi közöljük a visszaküldéséhez szükséges postai címet.