2. Hogyan lehet érvényesíteni a garanciát?

Ha Ön nem elégedett a webpatikánkban vásárolt termék által kifejtett hatással küldje vissza részünkre a terméket. Ha megfelel a garanciális feltételeknek akkor mi rövid időn belül visszautaljuk Önnek a vételár összegét.

4. Ha abbahagyom a szedését nem lesz semmilyen káros következménye?

A gyógyszer nem alakít ki semmilyen függőséget a hatóanyaga iránt. Ha rendszeresen használta akkor is bármikor befejezheti szedését. Nem fog semmilyen elvonási tünet jelentkezni. Nem kell folyamatosan csökkenteni a mennyiségét, egyik-napról a másikra abba lehet hagyni a szedését. Szexuális élete pedig visszatér a régi megszokott állapotába. Attól semmiképpen nem lesz rosszabb.

5. Lehetséges készpénzes fizetés?

A termék vételárát csak utánvétes fizetéssel tudja kiegyenlíteni. Ha házhozszállítást kért akkor a GLS futárszolgálat fogja Önnek kiszállítani azt, ahol lehet készpénzzel is fizetni. De akár bankkártyával is fizethet.

6. Kell orvoshoz mennem ha vásárolni akarok?

A gyógyszer rendeléséhez nem szükséges orvosi receptet csatolni. A gyógyszer a gyógyszertárban kapható termék generikus változata. A hatóanyaga megegyezik a másik gyógyszer hatóanyagával, a segédanyagokban tapasztalható eltérés. Hatása megegyezik.