1. Mikor lehet garanciát érvényesíteni?

A gyógyszer hatására pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Ha nem elégedett a készítmény hatásával akkor küldje vissza részünkre a csomagot és mi a feltételek teljesülése esetén visszautaljuk a teljes vételárat az Ön számlájára.

2. Hogy történik a szállítás Vidalista 20mg rendelés esetén?

A csomagot a megrendelést követő 1-2 munkanapon belül kézhez kaphatja. A kézbesítés történhet az Ön lakáscímére, vagy csomagautomatába, esetleg csomagpontra. A kézbesítésnél utánvéttel kell kifizetni a termék árát. A szállítás során külön figyelünk arra, hogy senki ne tudja meg Ön mit rendelt. A csomagolás és a címzés sem fog árulkodó lenni a csomag tartalmáról, de […]

3. Eredeti Vidalista 20mg eladó a webáruházban?

A gyógyszer teljesen eredeti, erre garanciát is vállalunk. A készítményt közvetlenül a gyógyszergyárbók szerezzük be. A beszerzésről számlával is rendelkezünk. Így a gyógyszer garantáltan eredeti és megbízható forrásból származik.

4. Ha nincs gond az erekciómmal akkor is használhatom?

A gyógyszer kezeli az erekciós problémákat. Ha azonban csak szexuális életét szeretné feldobni és nincsenek ilyen gondjai akkor is nyugodtan használhatja. A gyógyszer segítségével keményebb és hosszabb ideig fennálló merevedést érhet el, szexuális teljesítménye pedig növekszik. Az aktusok közötti regenerálódás rövidebb lesz. A gyógyszer nem okoz függőséget, nem lesznek elvonási tünetei ha abbahagyja szedését. Szexuális […]

5. Mikor kell kifizetnem a vételárat?

A csomagot utánvéttel lehet kifizetni, amikor átveszi azt. Előre utalásra nincs lehetőség. Utánvét esetén bankkártyás és készpénzes fizetési mód áll rendelkezésre.

6. Mennyi ideig hatásos a gyógyszer?

Ha felszívódik a szervezetben a hatóanyag onnantól kb 48 órán keresztül kifejti a hatását. Ezalatt többször is képes lesz együtt lenni partnerével.