2. Postás hozza a csomagot?

Megrendelést követően rövid időn belül kézbesítjük Ön részére a készítményt. A csomagot 1-2 munkanapon belül át is veheti. A szállítást GLS futárszolgálattal biztosítjuk. De kérheti a kézbesítést csomagautomatába, vagy csomagpontra is.

3. Mi a lényege a garanciának?

Ha Ön nem elégedett a nálunk vásárolt készítmény hatásával akkor kérjük jelezze felénk, hogy szeretne élni pénzvisszafizetési garancia lehetőségével. Küldje vissza részünkre a terméket és mi visszafizetjük a teljes vételárat.

4. Nem lesz hátrányom abból ha szedem a gyógyszert?

A gyógyszer hatása garantált és biztosan eredeti forrásból származik. Több éve forgalomban van a termék, melyet sokan nagy megelégedéssel használnak. A gyógyszer nem módosít semmit a szervezetben, csak a természetes folyamatokat erősíti és gyorsítja fel. Nem lehet hozzászokni, nem okoz függőséget. Ha abbahagyja szedését szexuális élete olyan lesz mint korábban.

5. Kell tartanom mellékhatásoktól?

Mint minden gyógyszernek ennek is lehetnek mellékhatásai. Ha azonban betartja a szedésére vonatkozó előírásokat a mellékhatások kialakulásának lehetősége minimálisra csökken. Csak nagyon kevés esetben jelentkezik bármelyik enyhe tünet és az is csak rövid ideig áll fenn.

6. Miért nem rághatom szét a gyógyszert?

A használati utasítás szerint a tablettát egyben egy pohár vízzel kell bevenni. Nem szabad szétrágni. Ennek az oka, hogy szétrágással lelassul a gyógyszer felszívódása a szervezetben és sokkal később fogja kifejteni hatását.

1. Más webáruházban Vidalista 40mg eladó olcsóbban, az hogy lehetséges?

A nálunk vásárolt gyógyszer eredeti és megbízható forrásból származik. Ha máshol ettől jóval olcsóbb áron talál hasonló terméket akkor valószínűleg hamisítvánnyal van dolga. Olvassa el a hamis webáruházakról készített tájékoztató anyagunkat, hogy Ön is felismerhesse ezeket. Mi a gyógyszer eredetisére és hatásosságára garanciát vállalunk.