5. Éjszaka is lehet rendelni?

Webáruházunk éjjel-nappal elérhető, rendelését egyszerűen akár regisztráció nélkül is leadhatja. A legközelebbi munkanapon kezdjük feldolgozni rendelését és 1-2 munkanapon belül kapja kézhez a csomagot.

6. Hogyan kell bevennem a gyógyszert?

A gyógyszer egészben, egy pohár vízzel nyelje le szájon át. A tablettát ne rágja szét. Lehetőleg éhgyomorra vegye be, ha ez terhelné a gyomrát előtte könnyű étel fogyasztása engedélyezett.

2. Eredeti a tabletta?

A gyógyszer eredeti forrásból származik, közvetlenül a gyógyszergyártótól vásároljuk azt meg. Beszerzését számlával is tudjuk igazolni. Hatása garantált.

4. Postán érkezik meg a pénzem?

A pénzvisszafizetési garancia érvényesítését jelezze Ügyfélszolgálatunk felé. Egyben kérjük adja meg bankszámlaszámát is. Erre a számlaszámra fogjuk visszautalni a teljes vételárat.

1. Cenforce 200mg eladó máshol is, hol kapok olyat, ami nem károsítja a szerszámom?

Egyes webáruházak hamis termékeket forgalmaznak, melyek vagy nem bevizsgált hatóanyagot tartalmaznak, vagy nem tartalmaznak semmit. Nálunk a hatóanyag eredeti és garantált hatású. Nem károsítja az Ön szervezetét, nem lehet rászokni. Ha abbahagyja szedését nem lesznek elvonási tünetei. Szexuális élete olyan lesz, mint korábban.