4. Ha még fiatalt vagyok akkor is segít nekem?

A gyógyszer nem csak a szexuális zavarban szenvedő betegeknek szenved. Ha Önnek nincsenek potenciazavarai, csak szeretné szexuális életét megváltoztatni, azt magasabb szintre emelni akkor is szedheti a gyógyszert. A gyógyszer nem fog függőséget okozni, és ha abbahagyja szedését szexuális élete olyan lesz, mint korábban.

5. Lehetnek mellékhatásai?

Mint minden gyógyszernél itt is kialakulhatnak esetlegesen mellékhatások. Ha Ön betartja az alkalmazására vonatkozó előírásokat a mellékhatások kialakulásának lehetősége alacsony. Ha mégis tapasztal valamit az enyhe tünetekkel jelentkezik és rövid ideig tart.

6. Ha nem jön össze a szex az gond lehet?

Ha Ön mégsem létesít szexuális kapcsolatot akkor sem gond. Ha bevette a gyógyszert az csak akkor fogja kifejteni hatását, ah Önt szexuális inger éri. Ha ilyen nem következik be akkor a gyógyszer sem fog hatást kifejteni.

2. Mikor jön vissza a pénzem?

Ha nem elégedett a nálunk vásárolt termék hatásával kérjük jelezze felénk garancia iránti igényét. Ha visszaküldi részünkre a terméket rövid időn belül utaljuk is vissza Önnek a teljes korábban kifizetett vételárat.

1. Honnan tudom, hogy hatásos a Vitara 20mg?

A gyógyszert közvetlenül a gyártótól vásároljuk meg. Hatóanyaga több éve forgalomban van, nagyon sok visszatérő vásárlónk van. A gyógyszer beszerzéséről számlával is rendelkezünk. Ha mégsem érné el hatását élhet pénz visszatérítési garanciánkkal.