5. Mit ne egyek a gyógyszer bevétele előtt?

A gyógyszert egy pohár vízzel vegye be és ne rágja szét. Használata előtt ne fogyasszon zsíros, olajos ételeket, grapefruitot, alkoholt és drogot. Ezek korlátozzák a hatóanyag felszívódását a szervezetben.

2. Lesz következménye ha már nem szedem a gyógyszert?

A gyógyszer szedhető alkalmanként valamint rendszeresen is. Hatóanyaga nem okoz semmilyen függőséget, nem lehet rászokni. Bármikor abbahagyhatja szedését. Ha már nem szedi tovább szexuális élete olyan, mint korábban, attól nem lesz rosszabb.

3. A Cobra 120mg nem hamis?

Webáruházunkban csak eredeti ismert forrásból származó és nagy hatásfokú terméket vásárolhat. A gyógyszert közvetlenül a gyógyszergyárból szerezzük be, erről számlával is rendelkezünk. Hatására pénz visszafizetési garanciát vállalunk. A nálunk forgalmazott termékek nem hamisak, nem úgy mint sok más webáruházban. Olvassa el ismertető anyagunkat, hogy könnyen fel tudja ismerni a hamis webáruházakat.

4. Hogy kaphatom meg másnapra a cuccot?

Ha délelőtt leadja rendelését webáruházunkban akkor már másnap megkaphatja a terméket. Ha később történik a rendelés akkor a rendelés leadásától számított 2. munkanapon teljesül az.