Regisztráció/Belépés

Legjobb ár / érték arány

Minden termékünkre pénzvisszafizetési garancia

Kamagra zselé hatása nőkre

A cikk tartalmából

Kamagra zselé hatása nőkre

Webáruházunkban a legolcsóbb hazai árakon a valóban EREDETI Kamagra rendelés postán, utánvéttel 1 nap alatt teljesül nálunk vidékre. Budapesten pedig villámgyors sebességgel pár órán belül még aznapi személyes átvétellel megkapja a terméket, természetesen maximálisan diszkrét csomagolásban! A szállításról és azonnali személyes átvételről ide kattintva tud tovább olvasni. Vény és sorban állás nélkül pénzvisszafizetési garanciával kaphatja meg ezen prémium termékeket, válasszon minket!

A Kamagra zselé az Ajanta Pharma által gyártott Kamagra-sorozat egyik kiemelkedő tagja, és webáruházunkban is igen keresett termék. Aktív hatóanyaga, a szildenafil-citrát, értágító hatása, mely elsősorban a medence tájékán érvényesül. Hatására az erek kitágulnak, több vér tud beáramolni. Ez férfiakban a merevedést segíti elő, ami így tartósan fennmaradhat végig a szexuális aktus alatt.

A Kamagra zselé hatása nőkre

Mi a helyzet azonban a nőkkel? Mi a Kamagra zselé hatása nőkre? Ez a kérdés valószínűleg sok olyan hölgyben felmerült már, akik valamilyen szexuális problémával küzdenek. Számos potencianövelő érhető el a férfiak számára, de a nőknek milyen gyógyszerek segíthetnek?

A kérdés kutatókat is foglalkoztatott, így klinikai vizsgálatokat végeztek, hogy 100 mg-nyi szildenafil-citárt – ami a Kamagra zselé aktív hatóanyaga – milyen hatással van a nők szexuális funkcióira. A szer természetesen az erekre ugyan azt a hatást fejti ki, azaz kitágítja azokat. Éppen ez vezet pozitív hatásokhoz a nőkben is. A nemiszervek környékén fokozott vérbőség alakul ki, ez pedig ezt a területet érzékenysebbé teszi. Segítségével a szexuális vágy növekszik, a terület fokozott érzékesgée miatt az orgazmus könnyebben és többször érhető el. A Kamagra zselé hatása nőkre tehát ugyan azon a mechanizmuson alapul, mint férfiakban, azonban alapvető különbségek figyelhetők meg kiváltott hatásban. A férfiak esetében nem figyelhető meg a pénisz érzékenységének növekedése, azaz nem az izgalmi állapotot növeli, hanem a merevedést segíti elő. A szildenafil-citrát nőkben ezzel szemben segít, hogy a használó izgalmi állapotba kerüljön, valamint a szex intenzívebb fizikai érzéseket váltson ki.

A kutatások tehát azt mutatták ki, hogy a Kamagra zselé hatása nőkre előnyös változásokhoz vezet a szexuális életükben. Használata biztonságos, a használat és adagolás megegyezik a férfiaknak ajánlottal (napi maximum 100 mg szildenafil-citárt = 1 tasak zselé), a lehetséges mellékhatások ugyan azok és ugyan olyan ritkák, mint férfiak esetében.

Kamagra zselé vásárlás

A Kamagra zselé webáruházunkból kedvező áron megvásárolható! Nálunk biztonságosan fizethet – weboldalunkon nincs előre utalás, nálunk utánvételesen tud fizetni a termékért, tehát akkor, amikor átveszi azt. A kiszállítás lehet postai vagy futár általi szállítás a megadott címre, de szállítunk MPL csomagautomatákba, COOP vagy MOL postapontra is, valamint átveheti postán maradó küldeményként is.

A Kamagra zselét a gyártótól vásároljuk, nagy tételben, vagyis a termék eredeti, összetevői ellenőrzöttek, megtalálható benne a megfelelő mennyiségű aktív hatóanyag, valamint használata biztonságos. Ha nálunk vásárol, pénzét semmiképpen nem ’’dobja ki’’ az ablakon: pénzvisszafizetési garanciánk miatt ha Ön elégedetlen a termékkel, nem érzi hatásosnak, visszaküldheti, és annak árát nálunk levásárolhatja, hátha megtalálja a megfelelő gyógyszert! Ha ezzel nem kíván élni, nem érdekli más szert a webáruházból, jelezze, és pénzét bankkártyájára utaljuk vissza.

Ha Tőlünk rendel, nincs hosszú kiszállítási idő, a gyógyszerre csupán 1-3 napot kell várni, bármely szállítási módot választja. Nem kell regisztrálnia vagy vényt bemutatnia sem. A rendelési folyamat egyszerű, gyorsan lebonyolítható. Ha bármilyen kérdése merülne fel a termékekkel, rendelési vagy szállítási folyamattal kapcsolatban, ügyfélszolgálatunkat bátran keresse fel! 5 év tapasztalattal és eddig több, mint 10.000 vásárlóval rendelkezünk, így nincs olyan kérdés, amit ne tudnánk megválaszolni!

A nők igen nagy hányadát érinti különböző szexuális probléma. Sokan azt állítják, a nők nagyobb százaléka érintett, mint a férfiaké, azonban sajnos továbbra is ők az elsődleges célpontok, ha potencianövelésről van szó. Szerencsére egyre több gyógyszergyártó ismeri fel, hogy óriási igény van ilyen gyógyszerekre a hölgyek között is.  Klinikai vizsgálatok szerint a szildenafil-citrát a nők szexuális élvezetének fokozására is alkalmazható szer és kiváló választás lehet! Ha tehát úgy érzi, nem kívánja a szexet, nehezen kerül izgalmi állapotba, nehezen vagy egyáltalán nem képes az orgazmus élérésére, érdemes a Kamagra zselének adni egy esélyt!