Regisztráció/Belépés

Legjobb ár / érték arány

Minden termékünkre pénzvisszafizetési garancia

Eredeti Levitra 20mg

Ezen terméket a gyártó beszüntette, így már nem kapható hivatalosan (maximum hamis)! Helyette viszont másik gyártó cégeknek prémium minőségű termékét ajánjuk Önnek, ami hatóanyagában, hatásában, hatás erősségében és mellékhatási rátájában is 100%-ban megfelel az előbbi terméknek. Különbség csupán a gyártó cég nevében, tabletta és csomagolás küllemében van

A Levitra a német Bayer gyógyszergyártó cég terméke, ami vardenafil hatóanyaggal van ellátva. Ez a szer szexuális inger hatására csodát tesz a merevedésével és olyat fog érezni Ön is és a párja is, amit még sosem.

Kiszerelés: 4 db / csomag

Mennyiség/ÁrÁr
2db + 1db ajándék3990
1 csomag/4db/ + 1db ajándék4990
2 csomag/8db/ + 2db ajándék9990
3 csomag/12db/ + 4db ajándék11690
4 csomag/16db/ + 4db ajándék15190
5 csomag/20db/ + 5db ajándék18490
10 csomag/40db/ + 6db ajándék34990

Leírás

 • 1. Eredeti Levitra 20mg vásárlás esetén károsulhat-e a szervezetem?
  A gyógyszer hatóanyaga iránt nem alakul ki függőség. Ha Ön abbahagyja a szedését akkor sem fog semmilyen kellemetlenséget tapasztalni, nem lesznek elvonási tünetei. Szedését bármikor abbahagyhatja. Szexuális élete visszatér a régi szintjére, attól nem lesz rosszabb.
 • 2. Ha nem vagyok otthon a feleségemnek is odaadják a csomagot Eredeti Levitra 20mg rendelés esetén?
  A csomagot GLS futárszolgálat fogja kézbesíteni Önnek. A szállítmányt az Önnel közös lakcímen élő hozzátartozójának, így a feleségének is átadhatja. A kézbesítésre nagyon gyorsan, egy-két munkanapon belül sor kerül.
 • 3. Tuti, hogy hatásos lesz?
  A gyógyszer hatóanyaga eredeti és bevizsgált, több éve sok-sok vásárlónk megelégedéssel használja. Hatására pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk.
 • 4. Milyen lehetőséget ad nekem a pénzvisszatérítés?
  Ha nálunk vásárolta a készítményt és nem elégedett annak hatásával akkor élhet a pénz visszafizetési garanciával. Ez azt jelenti, hogy visszaküldi nekünk a megvásárolt gyógyszert és ha megfelel a részlet szabályokban előírtaknak akkor visszafizetjük az Ön által kifizetett vételárat. Annak minden részletét itt tudja megtekinteni.
 • 5. Hová kérhetem a szállítást?
  A gyógyszert a megrendeléstől számított 1-2 munkanapon belül kiszállítjuk. A szállítás kérhető lakására, vagy bármely címre. De kérheti azt csomag automatába vagy csomagpontra is.
 • Eredeti Levitra 20 mg

  Ha Ön a hivatásában maximalista típus, bizonyára a magánéletében is az. Előfordulhat viszont, hogy túl nagy a nyomás és nem tud úgy teljesíteni a nemi életében, mint ahogy szeretné. Mielőtt magát hibáztatná, nem árt, ha tudja, hogy manapság a felnőtt férfi lakosság 10 százaléka találkozott már ezzel. Köztük életerős, fiatal férfiak is segítséghez folyamodtak, akiknek a Bayer Levitra 20 mg vásárlás hozta el a megoldást.

  Webáruházunkban dupla hatóanyag tartalommal kedvezőbb egységárakon a Levitra generikum is kapható Varderapid 40mg márkanéven.

  Bár egy teljesen természetes dologról van szó, biztos lehet abban, hogy rendelését a legnagyobb diszkrécióval kezeljük. A gyors kiszállításban is számíthat ránk. Így ha esetleg most ezt egy hétköznapon olvassa, de már előre tudja, hogy szeretne a hétvégén elmenni valahova és kikapcsolódni a párjával, nem kell aggódnia, hogy bármi is az útjába állna. Akár már pár órán belül Önnél lehet a készítmény Budapesten.

  Ügyfélszolgálatunk is készséggel áll rendelkezésére, kérdés esetén felkészült, udvarias és pontos válaszokat fog kapni.

  Megbízhatóságunk egyik záloga, hogy 100 százalékos pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk.

  Azt még érdemes figyelembe vennie, hogy számos hamisítvány is kering a piacon. Ha egy cég elérhetetlen, nem rendelkezik normális honlappal és nem vállal garanciát, akkor minden oka meg lehet a gyanakvásra. Elérhető Bayer Levitra 20 mg árak mellett reméljük, meg sem fordul a fejében, hogy olcsó hamisítványt válasszon, hiszen a férfiasságáról és az egészségéről van szó. Tapasztalt kollégáink eligazításként készítettek egy rövid összefoglalót a témában, amely segít kiszűrni a hamisítványokat forgalmazó webáruházakat.

  Érdekli, hogyan tudná visszanyerni a kiegyensúlyozottságát és elbúcsúzni a feszengéstől és a kudarctól? Tartson velünk.

  Levitra hatása

  A Bayer név bizonyára ismerősen csenghet, ha másnem a híres focicsapat kapcsán. Jó helyen kapizsgál, ugyanis a Levitra tabletta a német Bayer gyógyszergyártó cég terméke; és mint tudjuk, a németek nagyon precízek, semmit nem bíznak a véletlenre.

  Az eladó Bayer Levitra 20 mg hozzájárul a merevedés eléréséhez és annak kellő ideig való fenntartásához is. A tabletta vardenafil vegyületet tartalmaz, amely fokozza a véráramlást és segít ellazulni. A készítmény hatása csak szexuális inger esetén lép életbe, így nem kell attól tartania, hogy váratlanul kellemetlen helyzetbe kerülne.

  Ha azért döntene a Bayer Levitra rendelés mellett, mert eddig nem tudta kielégítően befejezni az együttlétet, mostantól ez a problémája is megszűnik. Partnere csak a csodájára fog járni a szenvedélyességének. Webshopunkban a Kamagra termékcsalád összes tagja is megtalálható, ezen felül Kamagra rendelés postán már másnapra teljesül országosan!

  Levitra használata

  A készítmény ajánlott adagja 20 mg. A tervezett együttlét előtt érdemes 45-60 perccel hamarabb bevenni, ezáltal teljesen biztosra mehet. Érkeztek olyan visszajelzések is, akiknél még 8 óra múlva is működött a hatás. Tehát a spontaneitásról és az izgalomról sem kell lemondania.

  A webshopunkban eladó Bayer Levitra 20 mg tabletta hatékony felszívódásához fontos, hogy előtte közvetlenül ne fogyasszon túlságosan zsíros ételeket, mert az késleltetheti a hatást. Egyébként nincs semmilyen megkötés, étkezés előtt és után is nyugodtan beszedheti egy pohár víz kíséretében. Itt megjegyzendő, hogy ha teheti, kerülje az alkoholfogyasztást mellette.

  Mellékhatások, ellenjavallatok

  Bayer Levitra vásárlás előtt érdemes körültekintően tájékozódnia az esetleges mellékhatásokról is. A legtöbb férfi minden káros következmény nélkül alkalmazhatja. Néhány esetben allergiás reakcióról vagy szédülésről számoltak be. Amennyiben Ön valamilyen betegséggel él, mindenképp beszélje meg a kezelőorvosával, hogy használhatja-e ezt a gyógyszert. Ha például súlyos szív- vagy májbeteg, vese dialízisre szorul vagy nemrég szívrohama volt, akkor kerülje a készítményt.

  A Kamagra shop áruházunkban eladó Bayer Levitra 20 mg értelemszerűen nem nőknek szól, továbbá a 18 év alatti, serdülő fiúk számára sem javallott.

  Eredeti Levitra rendelés

  Amennyiben sikerült felkeltenünk az érdeklődését, biztonságos webáruházunkban csupán pár másodpercet vesz igénybe a Bayer Levitra rendelés, ezen felül Kamagra postán rendelés kivitelezésére is van lehetősége.

  Ugyanilyen hatékonysággal működik nálunk a kiszállítás is. Budapesten néhány óra személyes átvétellel futárunktól, vidéken pedig 1 nap alatt jut el a csomag a megrendelőhöz. A szállítási és átvételi módok alatt ki tudja választani, hogy mi lenne az Ön számára a legkedvezőbb opció.

  A készítmény segítségével újra fellendítheti a nemi életét, örömet okozva ezzel magának és a partnerének. A terméket elérhető olcsó eredeti Levitra 20 mg árak mellett ajánljuk.

  Körbenézne még más potencianövelők között is? A Pfizer Viagra 100 mg a nagy múltú cég régóta bevált alapterméke előhozza a férfierőt. Nem várt „mellékhatása” lehet, hogy a párja barátnői irigykedve fognak összesúgni a háta mögött, hogy milyen teljesítményt tud nyújtani.

  A Varderapid 40 mg segítségével pedig olyan aktív lehet, amelyen még maga is meglepődik, mint a korábbi szexuális kapacitása csúcspontján és ugyanezt a hatást kapja csak féláron.

  Olcsó Kamagra rendelés postán történő kiszállítására is van lehetősége, ha nem ezen terméket választaná.