Regisztráció/Belépés

Legjobb ár / érték arány

Minden termékünkre pénzvisszafizetési garancia

Sextreme Super Active

Ezen terméket a gyártó beszüntette, így már nem kapható hivatalosan (maximum hamis)! Helyette viszont másik gyártó cégeknek prémium minőségű termékét ajánjuk Önnek, ami hatóanyagában, hatásában, hatás erősségében és mellékhatási rátájában is 100%-ban megfelel az előbbi terméknek. Különbség csupán a gyártó cég nevében, tabletta és csomagolás küllemében van

Kiszerelés: 10 szem / csomag

Kiszerelés Ár
2 szem 3800
4 szem 5990
10 szem + 1 ajándék 9990
15 szem + 2 ajándék 14700
20 szem + 4 ajándék 18000
30 szem + 6 ajándék 26000
50 szem + 10 ajándék 39990

Leírás

Arra vágyik, hogy partnere a lába előtt heverjen a szexuális teljesítménye miatt? Szeretne mindent megtenni, hogy lenyűgözze őt és dagadhasson a melle a büszkeségtől?

Akkor a legjobb helyen jár, mert a Sextreme Super Active lágykapszula ebben hivatott segíteni. 

Egyaránt remek megoldást kínál a tartós merevedési zavarok esetében, mint ahogy akkor is, ha csak átmeneti szexuális teljesítmény fokozásról van szó!

Nem kell amiatt aggódnia senkinek, hogyha elkezd potencianövelőt használni, akkor esetleg később már magától nem lesz képes erekcióra, mert a szervezete hozzászokna a hatóanyaghoz.

Ami miatt viszont aggódnia kell az a sok nem eredeti eladó Sextreme Super Active hirdetés, amellyel tömve van az internet. Csalók úgy próbálnak meg minél nagyobb profitra szert tenni, hogy olcsó utánzatokat értékesítenek, amelyek mind hatásukban, mind biztonságos használatukat illetően veszélyesek!

Cégünk mindezzel ellentétben vállaljuk, hogy:

 • csak és kizárólag az eredeti gyártó, a Shree Venkatesh International Limited Gyógyszergyár termékeit forgalmazzuk, ennek alátámasztására vezettük be a pénzvisszafizetési garancia opciónkat, amellyel élhet, ha nem lenne elégedett a kapott minőséggel 
 • szállítási határidőinket és fizetési feltételeinket úgy alakítottuk ki, hogy azok között mindenki megtalálja a számítását, többféle lehetőség közül válogathat, aszerint, hogy mi a legkényelmesebb Önnek, mi az 1-2 munkanapos határidőt és a készpénzes fizetés lehetőségét garantáljuk
 • a tájékoztatónkban található információk segíthetik abban, hogy döntését megfontoltan hozza meg! Javasoljuk, hogy mindenképp nézze meg Sextreme Super Active rendelés előtt, mert sok kényelmetlenségtől kímélheti meg magát!
 • ügyfélszolgálatunkon keresztül mindig fogadjuk a leveleit azoknak, akik kérdésüket hozzánk intézik, írjon Ön is bátran, ha bizonytalan lenne

Ha eldöntötte, hogy kilép a szürke hétköznapokból a szexuális életét illetően és valami újat, valami nem átlagosat mutat fel, akkor most jó helyen van! Döntsön bátran Sextreme Super Active rendelés mellett és valósítsa meg céljait könnyűszerrel!

Hatása

Most mindent elárulunk, ami tudnia kell a sildenafil hatásával és annak feltételeivel kapcsolatban.

Amint beveszi elkezdődik a felszívódás, ami legalább egy órát vesz igénybe. Ennek letelte után még nem lesz egyből erekciója, mivel az szexuális ingerléshez kötött.

Amint ez megvan, már várhatja is a hatást:

 • a simaizmok ellazulásával megkezdődik a véráramlás a barlangos testek irányába, hogy azzal létrejöhessen a kemény erekció
 • plusz hatásként nem ritka, hogy az aktus idején azt tapasztalja, hogy a pénisze megnagyobbodik, valamint, hogy csökken az az idő, amit máskor a regenerációra kell fordítania

Ne szalassza el a lehetőséget arra vonatkozóan, hogy mindent elsöprő sikereket érjen el a hálószobában! Döntsön most Sextreme Super Active vásárlás mellett!

Használata

Hozza ki a legtöbbet a kapszula hatásából, miközben semmilyen mellékhatás nem jelentkezik:

 • a tabletta magas hatóanyagtartalma (100mg sildeanfil) miatt semmiképp ne vegyen be egynél több tablettát, míg újabb 24 óra le nem telik
 • minél kevesebb zsíros ételt fogyaszt annál hamarabb sor kerül a felszívódásra 
 • a szeszes italok és kábítószerhasználat mellékhatásokat okozhat, így azok kerülendőek
 • továbbá érdemes csökkenteni a koffein fogyasztást és a grapefruit gyümölcs is kerülni kell

Online patikánk kínálatában csak és kizárólag olyan eladó Sextreme Super Active kapszulát talál, amely biztonságosan használható! Önnek nincs semmi félnivalója, bátran élhet a termék megvásárlásával!

Mellékhatásai, ellenjavallatok

A tabletta megfelelő használata mellett csak átmeneti jellegű tünetek jelentkezhetnek, mint:

 • orrdugulás
 • szájszárazság
 • bőr, – arcpír jelentkezése
 • fényérzékenység

Adódhatnak olyan betegségek, amikor nem javasolt a termék használata, de a kezelőorvossal mindenképp egyeztetés szükséges:

 • szívinfarktusa volt az elmúlt években vagy szív, – és érrendszeri betegsége van
 • vese, – máj problémája van
 • öröklött szembetegsége van
 • magas vérnyomással kezelik
 • nitrát tartalmú gyógyszert szed

Ha nálunk dönt Sextreme Super Active vásárlás mellett, akkor nincs félnivalója a minőség miatt, mert mi garantáljuk a kiváló minőséget és így a biztos hatást!

További információk

Kiszerelés

2 db, 4 db, 10+1 db, 15+2 db, 20+4 db, 30+6 db, 50+10 db